Hotel park u novom sadu nova je baza našima

Mirko Alilović: Bolje branim nego što mijenjam pelene!

'Croatia\'s goalkeeper Mirko Alilovic reacts during his team\'s Men\'s European Handball Championship Group D match against Slovenia in Vrsac January 18, 2012.        REUTERS/Ivan Milutinovic (SERBIA
'IVAN MILUTINOVIC'
22.01.2012.
u 09:52

– Dobro poznajem Španjolce. Moramo ići na glavu jer bismo pobjedom bili jako blizu polufinalu - zaključio je Alilović.

Mirko Alilović i Venio Losert, naš vratarski dvojac na ovom prvenstvu, jako dobro poznaju španjolske rukometaše. Mirko je dugo godina branio u Ademaru, a Venio je branio za Barcelonu, Granollers, Portland i danas je u Ademaru.

– Nema dana kada se ne sjetim Švedske i prošlog svjetskog prvenstva. Tamo sam bio očajan. Na ovom prvenstvu bolje ne može. Sve je super i za sada sam jako zadovoljan – rekao je Mirko, rekavši kako je našao mir u Veszpremu, a obitelj mu je veliki motiv.

– Kada mogu, uskočim supruzi oko mijenjanja pelena. Zasad mi ipak bolje idu obrane, ali naučit ću i to s vremenom - priča 'hrvatska hobotnica'.

Razočarali su ga Francuzi i Danci.

– Svakom nizu dođe kraj. Francuzi nisu pravi,  no ne treba ih još otpisati. Što se tiče ostalih, Srbiju su po mom mišljenju suci malo više pogurali od ostalih, a Njemačka mi s obzirom na kvalitetna imena igra toplo-hladno - istaknuo je Alilović.

Španjolska?

– Dobro ih poznajem. Moramo ići na glavu jer bismo pobjedom bili jako blizu polufinalu - zaključio je Alilović.

Venio Loserrt zasad je u drugom planu.

– Nema veze. Mirko odlično brani i nema potrebe da stanem među vratnice. Vidim da su Španjolci pored obrane 5-1 počeli igrati i obranu 6-0. Moramo se paziti njihovih kontri - rekao je Losert.

Reprezentacija je jučer nakon dvosatne ugodne vožnje došla u novosadski hotel Park. u kojemu su smještene sve reprezentacije.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije