Ekskluziva The Suna

Multimilijarderi iz Katra i UAE-a preuzimaju Arsenal

Manchester City vs Arsenal (1)
Reuters/Pixsell
03.03.2013.
u 10:12

- U Arsenalu su vidjeli veliki potencijal i zato su se odlučili na ovaj potez. Žele da klub bude u rangu dvaju Manchestera

Engleski tabloid The Sun donosi ekskluzivnu informaciju - grupa ulagača iz Katra i Ujedinjenih Arapskih Emirata želi preuzeti Arsenal! Spremni su uložiti milijardu i pol funti kako bi preuzeli klub.

- Grupa ulagača koja ima jako puno novca želi preuzeti klub. Njihov interes za taj posao je velik i vrlo vjerojatno će se ostvariti - rekao je neimenovani izvor za Sun.

Multimilijarderi iz Katra i UAE-a ponudit će Stanu Kroenkeu, većinskom dioničaru, 20 tisuća funti po dionici. Pokušat će otkupiti i dionice koje ima Alisher Usmanov, ali one im nisu toliko bitne.

Koji je cilj potencijalnih novih vlasnika Arsenala? Dovesti klub u sam vrh nogometa. Planiraju prvo vratiti dug koji ima klub, a zatim krenuti po pojačanja. Isto tako, smanjit će cijenu ulaznica jer žele vratiti "obične" navijače na tribine.

- U Arsenalu su vidjeli veliki potencijal i zato su se odlučili na ovaj potez. Žele da klub bude u rangu dvaju Manchestera i da im se više ne događaju situacije da im odlaze glavne zvijezde poput Fabregasa i Van Persieja - rekao je izvor.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije