Mostar

Na pozornici 140 djevojčica i djevojaka u 13 koreografija

Mažoretkinje
29.10.2012.
u 10:19

Suradnja 
s europskim menadžerom te brojni pozivi za 2013. godinu

- Koncertom smo prezadovoljne. Tijekom cijele godine, svi naši timovi marljivo rade, treniraju, a ovo je prilika sav taj rad i trud pokazati publici. Iza nas je jedna vrlo uspješna godina. Bilo je mnogo lijepih trenutaka, uspjeha, a koncert je uspio dočarati kvalitetu naših djevojaka– kazala je voditeljica Mostarskih mažoretkinja Anja Puhalo nakon 10. tradicionalnog koncerta kojim su mažoretkinje, njih čak 140 na pozornici, kroz 13 koreografija, proslavile još jednu uspješnu sezonu.

Medalje s natjecanja

Spomenimo samo 4 zlatne i 2 srebrne medalje s državnog, te jedno srebro i jednu broncu s Europskog prvenstva. Osim toga, tu su i brojni uspješni projekti, kao i činjenica da smo nedavno sklopile suradnju s europskim menadžerom za velike europske karnevale te već sada imamo brojne pozive za 2013. – kaže Anja. Za uspješnu suradnju na koncertu su dodijeljene i zahvalnice fizioterapeutu Darki Biliću, liječnici dr. Sanji Đurasović i kreatorici Zdenki Ćorić koja je osmislila mažoret odore. Nagrada za trenericu godine otišla je u ruke Mile Blažević.

Zahvala svima


Nastupili su i članovi Hrvatske glazbe Mostar s kojima su mažoretkinje bile na zajedničkoj turneji po Sloveniji, a u planu je još zajedničkih nastupa. Tu su bili i dečki iz BMK Altruist s breakdance točkom i pjevačica Danijela Čuljak. - Hvala svim djevojčicama i djevojkama, a posebno „veterankama“, djevojkama koje su s nama od samih početaka, od 1995. i koje su radile sve – od razglasa, rasvjete, do koordinacije – kaže Anja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?