USPJEH BORACA

Na ‘ratnom’ maratonu Čapljinci osvojili tri naslova prvaka

boks
VL FOTO
14.03.2011.
u 10:49

Svoju superiornost na državnom su prvenstvu pokazali Nikola Matić( kategoriji -75 kg), Marjo Marković (-71 kg) i junior Nikola Jurica (-63,5 kg). Mladi je Jurica dobio pehar za najboljeg juniora BiH

Borci Kickboxing kluba Sensei Čapljina još su jednom pokazali svoju dominaciju na prostorima Bosne i Hercegovine. Na prvenstvu BiH u disciplini Full Contact održanom u Ilijašu čapljinski su „tigrovi“ osvojili tri naslova državnog prvaka, a pri tome su prosto deklasirali svoje protivnike. Na ovom ‘ratnom’ maratonu u Ilijašu čapljinski je Sensei nastupio je s tri svoja borca i sva trojica su se u Čapljinu vratili s medaljom najsjajnijega kova.

Svoju superiornost na državnom su prvenstvu pokazali Nikola Matić( kategoriji -75 kg), Marjo Marković (-71 kg) i junior Nikola Jurica (-63,5 kg). Mladi je Jurica dobio pehar za najboljeg juniora BiH jer je u jednom danu svladao tri svoja protivnika. Naslov juniorskog prvaka BiH ovaj je mladi borac osvojio je nakon što mu je u finalu borbu predao Zejd Dženanović iz Kickboxing kluva Odžak. Treba istaknuti kako je Dženanović aktualni europski prvak u light i semi Contactu. A i u polufinalu mladi je Jurica prosto razdrmao svog protivnika Harisa Ljaljića(KBK Golden Figters Ilidža) koji je više vremena proveo na podu. Nakon nekoliko strašnih nokdauna Ljaljić je ipak „preživio“ do proglašenja pobjednika. Svoju snagu Jurica je potvrdio i u prvom susretu kada je nokautom već u 1. rundi razbio Senada Mehmedagića iz Kaknja. Nakon što je u polufinalu nokautom slavio protiv borca Svena Durana iz Sarajeva.

Marjo Marković je u finalu na poene slavio protiv borca sa Pala i tako posve zasluženo došao do naslova državnog prvaka. Ovaj (novi) veliki uspjeh Kickboxing kluba Sensei Čapljina osvajanjem naslova državnog prvaka upotpunio je Nikola Matić koji je u finalu bio bolji od Mirnesa Vejzovića iz Tuzle.

Ključne riječi

Komentara 1

SS
Seher-Sarajevo
22:28 16.03.2011.

jedna kritika borac iz Sarajeva Sven Duran nije nokautiran mada bi autor zelio da jeste al zato ima 23 april gdje ce da bude novi susret..mama mia svak pise clanke :p

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije