Pjevali pjesme

Navijači okrenuli leđa Casillasu: Krtico, odlazi iz kluba

'Real Madrid's goalkeeper Iker Casillas sits on the bench during their Spanish First Division soccer match against Malaga at La Rosaleda stadium in Malaga December 22, 2012. REUTERS/Marcelo del Pozo
Reuters
21.04.2013.
u 13:27

Inače, najveći rival 'kraljevskog kluba', Barcelona, zove Casillasa da im se pridruži

Iker Casillas već neko vrijeme ne uživa podršku trenera madridskog Reala Josea Mourinha, a sad su mu leđa okrenuli i navijači. Barem jedan dio navijača.

U jučerašnjoj utakmici protiv Betisa Casillas je ponovno bio na klupi, a pripadnici Ultras Sura, navijačke skupine Reala, pjevali su pjesmicu protiv njega.

"Casillas, krtico" i "Casillas, odlazi", orilo se s tribina madridskog stadiona, a navijači su na taj način izrazili nezadovoljstvo time što proslavljeni vratar često u medije iznosi stvari iz svlačionice Reala.

Inače, najveći rival 'kraljevskog kluba', Barcelona, u posljednje vrijeme često zove Casillasa da im se pridruži. Nedavno je i Xavi u jednom intervjuu rekao da bi bio jako sretan kad bi se Casillas pridružio katalonskom klubu.

>>Del Bosque: U Engleskoj se ne bi ovako odnosili prema Casillasu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije