SAMO U BIH

Nemamo zrakoplove, ali imamo odluku o naknadama za letove

zrakoplov
Arhiva VL
15.03.2012.
u 13:46

Zastupnica SNSD-a u Zastupničkom domu Dušanka Majkić zatražila je od Ministarstva financija BiH odgovor na pitanje kada će preispitati odluku o isplati tzv. letačkog dodatka

Zastupnica SNSD-a u Zastupničkom domu Dušanka Majkić zatražila je od Ministarstva financija BiH odgovor na pitanje kada će preispitati odluku o isplati tzv. letačkog dodatka profesionalnim vojnim licima za kategorije zrakoplovstvo koje Oružane snage BiH nemaju i koje ni u budućnosti neće imati.

U okviru točke dnevnog reda posvećene zastupničkim pitanjima na sjednici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Majkić je postavila pitanje Ministarstvu financija BiH koliko se godišnje iz proračuna BiH izdvaja sredstava za isplatu navedenih letačkih dodataka.

Majkić je predsjedavajućem VIjeću ministara Vjekoslavu Bevandi uputila inicijativu za preispitivanje potrebe daljeg postojanja Agencije za unapređenje stranih investicija (FIPA), ocijenivši da Agencija nije do sada opravdala svoje postojanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?