prijetnja iz egipta

Njemački islamist zaprijetio da će napasti Berlin i ubiti Merkel

'German Chancellor Angela Merkel delivers a government policy statement during a session of the Bundestag, the German lower house of parliament, in Berlin October 18, 2012.    REUTERS/Thomas Peter (GE
Reuters/PIXSELL
03.02.2013.
u 15:37

Njemački islamist Abu Azam poručio je putem video snimke da uz mrtvu Merkel želi ugledati i mrtvog Obamu

- Ovog ljeta napast ću Berlin i ubiti kancelarku Angele Merkel - riječi su prijetnje koju je putem trominutne video snimke objavio njemački radikalni islamist Abu Azam.

Azam, za kojeg se vjeruje da je radikalni salafist, spomenuti snimku objavio je na internetu, a u njoj je zaprijetio da će meta napada biti zgrada njemačkog parlamenta, javlja Die Welt.

- Nakon 'arapskog proljeća', s radošću možemo očekivati 'europsko ljeto'' - kazao je islamist koji trenutno živi u Egiptu te dodao da uz mrtvu Merkel, želi ugledati i mrtvog Obamu.

Njemački obavještajci trenutno istražuju slučaj, a njihov glasnogovornik potvrdio je da su vlasti pojačale nadzor prema radikalnim islamističkim skupinama u zemlji.

>>Mursi moli Merkel za pomoć. Uvjet: Odustanite od islamske diktature

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije