Zrinjski

Plemići ostvarili pobjedu, vratili se u igru nakon vodstva Gradine

Gradina
09.05.2013.
u 09:53

Zrinjski je igrao, stvarao prigode, ali su gosti prvi došli u vodstvo. Ipak, u drugom dijelu Mostarci su preokrenuli

Nogometaši Zrinjskog nakon dugo vremena ostvarili su pobjedu. Momčad trenera Branka Karačića slavila je protiv posljednjeplasirane Gradine (2:1). Susret je inače pratilo oko 500 gledatelja koji su mogli vidjeti solidnu izvedbu Zrinjskog.Plemići su susret počeli u sastavu: Vasilj, Graovac, Radeljić (od 56. Brlenić), Bekić, Crnov, Gligorov, Miličević, Stojkić, Čilić (od 46. Pehar), Arežina (od 83. Odak), Muminović. Od samog početka susreta bilo je jasno kako su domaći krenuli po pobjedu. Prvu prigodu na utakmici imao je Čilić. On je već u 3. minuti dobro šutirao, ali lopta nije pronašla svoj put do mreže, otišla je pored gola. Nekoliko minuta kasnije Zrinjski je prodao “foru” nakon jednog prekida.

Šok za domaće

Stojkić se izvukao na vrh kaznenog prostora, šutirao, ali je umjesto mreže pogodio vratnicu. Nešto kasnije Čilić je šutirao glavom, ali je njegov udarac bez većih problema ukrotio Pirić. U 20. minuti svoj udarac je isprobao i Muminović, ali je i njegov udarac otišao pored gola. I onda je uslijedio šok za domaće navijače. Jednu pogrešku iskoristio je Brčkalić. Oduzeo je loptu Miličeviću, izašao sam jedan na jedan s vratarom Vasiljem, zaobišao ga i spremio loptu u mrežu. Zrinjski se brzo pokušao vratiti u igru. Prvo je Bekiću jedan udarac obranio Pirić, koji je odbio loptu u korner. Nakon ubacivanja iz kuta u 27. minuti najviši u skoku bio je Radeljić koji je glavom dobro pospremio ubačaja Arežine. Zrinjski je podigao razinu svoje igre nakon vodstva. Arežina je dobro šutirao, ali Pirić je obranio, a odbijanac iz blizine u mrežu nije uspio ubaciti Bekić. Do kraja prvog dijela rezultat se više nije mijenjao.

Zabio Pehar

Zrinjski je preokrenuo rezultat u 50. minuti preko Pehara, koji je dobro reagirao na jednu povratnu loptu Bekića. Bekić je prethodno dobro probio po lijevoj strani i još bolje ubacio u kazneni prostor. Pehar je u igru ušao početkom drugog dijela, pa se može reći kako je trener Karačić i pogodio s tom izmjenom. Lopta opet nije slušala Bekića, koji je u 74. minuti možda mogao i bolje reagirati, te uputiti opasniji šut. Gradina je pokušala izjednačiti iz prekida, ali je na mjestu bio vratar domaćih Vasilj. Na kraju je Zrinjski ostvario pobjedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije