Stravična nesreća

Poginula s nesuđenim zetom, a sin joj u komi

Nesreća
02.04.2013.
u 09:51

Stradali policajac Edin Suljić bio je za upravljačem terenca “GW hover” u koji je udarila prikolica kamiona “mercedes” iz Skoplja

Sarajevski policajac Edin Suljić (46) i Jelena Vučićević (36) s Pala poginuli su, a njen sin N. V. (5) teško je ozlijeđen u nesreći koja se dogodila u blizini paljanskog tunela Čeljigovići, kada je došlo do sudara kamiona i dva automobila. Stradali Suljić, inače Jelenin nesuđeni zet, bio je za upravljačem terenca “GW hover” u koji je udarila prikolica kamiona “mercedes” makedonskih oznaka, vlasništvo poduzeća “Bal commerc” iz Skoplja. Kamionom je upravljao Branko Velkovski (37) koji je prošao bez ozljeda, kao i vozač “passata” Goran B. koji je se kretao iza terenca.

Silovit udar


Od siline udara Suljić i njegova suputnica Jelena Vučićević na mjestu su ostali mrtvi, dok je njen petogodišnji sin hitno prebačen u KCU Sarajevo.
- Dječak ima kontuzije glave i vrata s krvarenjem u mozgu. Njegovi vitalni parametri su trenutačno stabilni, sam diše, ali su sve prognoze neizvjesne i tako će ostati dok se nalazi na intenzivnoj njezi - navela je bolnička glasnogovornica Biljana Jandrić. Inače, policija sumnja da je, osim nepažnje, tragičan uzrok brza vožnja, a provjeravaju se tehničke ispravnosti svih vozila. - Od oba vozača uzet je uzorak krvi na analizu, ali ni kod jednog nije utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu - rekla je Danka Tešić iz CJS-a.

Nisu pili alkohol


Očevici pričaju da je prizor bio stravičan. Dijelovi slupanih kola bili su razbacani, a lijeva strana terenca potpuno smrskana.

- Užas... Krov se povio do pola vozila i odmah se vidjelo da nisu imali nikakvih izgleda. Mislim da je nesreći doprinio klizav kolnik, jer je kamion prošao tunel i izlazio iz zavoja kada mu se prikolica, vjerojatno zbog susnježice, zanijela i prešla u suprotni trak. Strašno, u trenutku su izgubljena dva života i nadamo se samo da će dječak preživjeti - tužno će svjedok.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije