POTRAGA

Policija traga za izgubljenom 17- godišnjakinjom u Mostaru

nestala
16.04.2012.
u 09:34

Zabrinuti roditelji, nastanjeni u naselju Čengić Vila, nisu znali reći gdje im se nalazi 17-godišnja kći,

Nakon prijave o nestanku maloljetnice, policija u Mostaru i Sarajevu jučer se dala u potragu za Ramajanom T., 17-godišnjom učenicom mostarskog Međunarodnog koledža. Naime, mlada Sarajka se preksinoć nije pojavila u spavaonici ovog koledža u naselju Bijeli brijeg pa je naknadno alarmirana policija, koja je u međuvremenu raspisala potragu.

Pronašli su njenog vršnjaka, inače štićenika iz Sarajeva, koji je potvrdio da je s njim provela čitavu noć te da su se rastali oko 8 sati ujutro. Nešto kasnije na njenom profilu Facebooka pojavila se poruka upućena školskoj kolegici u kojoj se prenosi odgajateljici na koledžu da se ne brine što se nije pojavila i prijavila na vrijeme jer je otišla roditeljima u Sarajevo te da će se vratiti sljedećeg tjedna. Međutim, i dalje nije odgovarala na brojne pozive. Mobitel joj je isključen pa je se nije moglo locirati. Sati su odmicali, a ona se više nikome nije javljala.

Zabrinuti roditelji, nastanjeni u naselju Čengić Vila, nisu znali reći gdje im se nalazi 17-godišnja kći, kao također i njeni školski poznanici. Ranije nikada nije na ovaj način ‘nestajala bez glasa’.

- Raspisali smo potragu i stalnom smo kontaktu s kolegama iz Sarajeva. Nadamo se da ćemo uskoro doći do izgubljene maloljetne djevojke. Pozivamo i medije da skrenu pozornost javnost i ako netko nešto zna o ovoj 17-godišnjakinji da nam se što prije javi na besplatni broj telefona 122 - kažu nam iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?