RADMANOVIĆ:

Potrebno je ispitati ulogu stranaca u nelegalnoj prodaji oružja

radmanović
Dean Moconja
14.06.2010.
u 09:16

- U cijeli proces je bio uključen i UNDP. Postoji shvaćanje da kada su u proces uključeni stranci da je sve čisto, a ovaj proces je dokaz da to nije tako - rekao je Radmanović

Sve do prije dvije godine uništavanje viška naoružanja u BiH bilo je van kontrole i netransparentno, svašta se dešavalo, pa SIPA i Tužiteljstvo BiH trebaju to ispitati, a oni koji su činili zloupotrebe moraju odgovarati, bez obzira na to je li riječ o domaćim ljudima ili strancima, rekao je član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović.

 - U cijeli proces je bio uključen i UNDP. Postoji shvaćanje da kada su u proces uključeni stranci da je sve čisto, a ovaj proces je dokaz da to nije tako. Svi koji su uključeni u poslove koji su mutni, moraju odgovarati. To se ubuduće ne smije dešavati. Nemam iluzija da se i sada ne mogu naći tajni kanali, ali oni koji su zaduženi presjeći ih i otkriti moraju raditi svoj posao, naglasio je Radmanović.

- Sve se mora kontrolirati da ne bi bilo zloupotreba i da se oružje ne bi prodalo teroristima ili zadržalo izvan kontrole, kazao je Radmanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?