SUICID

Preživio dva moždana udara pa se upucao na zakupljenom grobu

groblje rijeka (1)
Nel Pavletić/PIXSELL
21.12.2010.
u 08:58

I nakon u glavu ispaljenog hica još je davao znakove života, a pronašli su ga slučajni prolaznici

Milivoje Milošević, 66-godišnji teški bolesnik iz Bijeljine, jučer ujutro je pucao sebi u glavu na gradskom groblju Pučile, i to na grobnom mjestu koje je nedavno zakupio. On je ove godine preživio dva moždana udara. Bio je u teškom zdravstvenom stanju i vjerojatno je to razlog samoubilačkog čina. Međutim, i nakon ispaljenog hica u slijepoočnicu još je davao znakove života, a samo desetak minuta nakon pucnja pronašli su ga slučajni prolaznici.

Obilazili grobove

Kako navode na ovome groblju, 66-godišnjaka su pronašla dvojica mladića koji su došli na groblje obići grobove svojih bližnjih. - Obilazili su grobove svojih bližnjih i možete zamisliti njihov šok kada su vidjeli okrvavljena čovjeka na grobu. Vidjeli suga kako leži krvave glave i u tom trenutku još je bio u životu. U ukočenoj ruci je držao pištolj. Pomogli su liječnicima da ga unesu u kola Hitne pomoći, koja je na poziv stigla u rekordnom roku. Inspektori su odmah izašli na lice mjesta i izvršili očevid. 66-godišnji M.M. je pokušao samoubojstvo svojim pištoljem za koji je imao uredan oružni list- navode iz Centra javne sigurnosti Bijeljina.

U teškom stanju

Prema riječima dr Milenka Popovića, šefa Kirurškog odjela bolnice Sveti vračevi, nesretni čovjek nalazi se u teškom stanju i liječnici se još bore za njegov život.

- Riječ je o prostrijelnoj rani u predjelu sljepoočnice. Oštećena je moždana masa koja curi iz rane i mi više praktično ne možemo ništa uraditi za njega, rekao je dr Popović. Kako neslužbeno navode iz bolnice, pitanje je trenutka kada će pacijent podleći ranama zbog teškog stanja. Iz obitelji Milošević spominju da je teško podnosio bolest zbog koje se jedva kretao. Kako kažu, vjerojatno je planirao suicid jer je samo nekoliko dana ranije zakupio grob.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije