poplava

Preživjeli tešku noć, protoci vode stagniraju ili su u padu

poplava, pušćine (1)
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/4
Autori: ibe/VLM, kh/VLM
07.11.2012.
u 08:15

Zbog opasnosti od izlijevanja rijeke Drave noćas u 2.20 sati za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D-20 od Donje Dubrave u Međimurskoj županiji

Zbog opasnosti od izlijevanja rijeke Drave noćas u 2.20 sati za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D-20 od Donje Dubrave u Međimurskoj županiji do Koprivnice u Koprivničko-križevačkoj, izvijestila je PU međimurska. Vozi se zaobilazno preko Hrženice.

Nakon ponoći za promet je otvorena cesta od Čakovca do Varaždina, koja je u utorak navečer zatvorena zbog izlijevanja rijeke Drave.

Iza mještana Pušćina i Gornjeg Hrašćana teška je noć, no protoci vode na hidroelektranama stagniraju ili su u padu te se čini da je najgore zasad prošlo, piše eVaraždin.

U Pušćinama su dežurne službe radile cijelu noć, spašavali su ljude iz poplavljenih kuća, ali i evakuirali farme s oko 200 grla stoke.

>> Mještani u suzama: Voda se naglo digla, ništa nismo stigli spakirati

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije