Novi automobil u garaži

Ronaldu je teško, za rođendan si je darovao Lamborghini

'A model poses in front of a Lamborghini Aventador at the Top Marques Macau car show in Macau on November 25, 2011.  The Top Marques Macau car show, which is orginally from Monaco, showcases a star st
'aaron tam'
10.02.2012.
u 09:26

Nogometaš Real Madrida se počastio se novom skupom igračkom, a u garaži ih ima već 11!

Zvijezda Real Madrida nedavno je proslavila rođendan, ali Cristiano na zabavi očito nije bio zadovoljan ni s jednim darom pa se odlučio sam počastiti. Od talijanskog proizvođača sportskih automobila Lamborghinija naručio je ograničenu verziju Aventadora na kojem je oznaka CR7. Taj automobil ubrzanje od 0 do 100 km/h postiže za impresivnih 2,9 sekundi, a motor ima snagu od 700 konjskih snaga. Lamborghini je novi limeni ljubimac u bogatoj Ronaldovoj garaži.

Napadač Real Madrida obožava automobile pa već ima dva Bentleyja, četiri Audija, dva Mercedesa te po jedan Aston Martin, Maserati i Porsche! Kako se ne smije zamjeriti sponzorima, na treninge i utakmice Reala dolazi jedino Audijem.

No, nema veze, u slobodno vrijeme može voziti što hoće. Ipak, s novim Lamborghinijem morat će biti oprezan jer on može potegnuti i 350 km/h.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije