POTOP

Rumunjska u potpunosti nadigrala BiH, pogreške u obrani kažnjene

mutu
VL FOTO
03.06.2011.
u 22:01

Posebno raspoložen bio je Marica koji je pravio najviše problema bh. obrani

Nogometna reprezentacija BiH potpuno je nadigrana u Rumunjskoj. Nogometaši Rumunjske sjajno su igrali u prvom dijelu. Cijeli dio tog vremena igre vršili su pritisak na reprezentaciju koju je s klupe vodio Safet Sušić. U 9. minuti poništen je gol za Rumunjsku, nakon što je lopta sa strane nepravilno ubačena. Nekoliko minuta kasnije nakon kornera glavom je dobro šutirao Tamas, a njegova lopta pogodila je vratnicu.

Reprezentacija BiH uspjela je povesti preko Misimovića, ali je i taj gol opravdano poništen, jer je prilikom akcije asistent Edin Džeko bio u zaleđu. Domaći su i dalje nastavili s pritiskom, a to im se gotovo isplatilo u 30. minuti susreta. S loptom je kroz obranu dobro prošao Sânmărtean. On je prošao nekoliko igrača, ali mu je u najvažnijem trenutku nedostajalo sreće, odnosno njegov udarac odsjeo je na gredi, a lopta se umjesto u mrežu odbila u polje. Ipak, pet minuta kasnije Rumunjska je povela preko svog najboljeg igrača.

Loptu je prihvatio Adrian Mutu i zabio za vodstvo u 35. minuti. Samo pet minuta kasnije igra bh. vrste se potpuno raspala. Nakon dobre akcije na sredini terena uslijedio je centaršut sa strane na koji je “kratak” ostao kapetan bh. vrste Spahić. Pogrešku je iskusno sačekao Marica i sa svega nekoliko metara zabio za 2:0.

U drugom dijelu prvo je dvije prigode promašio u Torje, odnosno dva puta je odlično obranio Hasagić. Ipak, obrana BiH još jednom je kiksala, a Marica se s loptom sručio prema kaznenom prostoru, te je rutinskim udarcem još jednom svladao Hasagića. Bh. vrsta imala je nekoliko prilika u drugom dijelu, a Rumunjska je promašila penal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije