kraj kampanje

Sarkozy Strauss-Kahnu: Ako imate dokaza protiv mene idite na sud

'France\'s President and UMP ruling party candidate for the 2012 French presidential elections Nicolas Sarkozy gestures as he gives a speech during a campaign meeting in Paris, on April 17, 2012.  POO
'THIBAULT CAMUS'
29.04.2012.
u 11:48

Bivši šef MMF-a tvrdi kako su operativci povezani sa Sarkozyjem plasirali seksualni skandal koji ga je koštao karijere

Ne vjerujem da su moji politički neprijatelji dogovorili moj susret sa sobaricom manhattanskog hotela, ali siguran sam kako su operativci povezani sa Sarkozyjem odigrali važnu ulogu u njezinu odlasku na policiju čime je započet veliki međunarodni skandal, tvrdi Dominique Strauss-Kahn ni 10-ak dana prije predsjedničkih izbora u Francuskoj, donosi Reuters.

Podsjetimo, bivši šef MMF-a bio je glavni kandidat francuskih socijalista za mjesto predsjednika sve do svibnja prošle godine kada je uhićen u SAD-u nakon čega je izgubio i mogućnost da bude kandidat svoje stranke na predsjedničkim izborima, a i morao je podnijeti ostavku na mjesto šefa MMF-a.

Na vrhuncu predsjedničke kampanje Nicolas Sarkozy odmah je uzvratio Strauss-Kahnu tvrdeći kako bi se, ako ima dokaze protiv svojih "političkih neprijatelja", trebao obraiti sudu i poštedjeti Francuze svojih nepotrebnih komentara.

Strauss-Kahna je na mjestu predsjedničkog kandidata socijalista naslijedio Francois Hollande koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora "prešišao" Sarkozyja.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije