razvod godine

Amber Heard se slomila, ipak ne želi svjedočiti protiv Deppa

Johnny Depp i  Amber Heard
12.08.2016.
u 16:30

Razvod glumaca Amber Heard (30) i Johnnyja Deppa (53) dobio je novi zaplet. Nakon što je Amerikanka tužila glumca da ju je tukao, sad ipak ne želi svjedočiti protiv njega.

- Amber je histerično plakala i vrištala. Nije htjela ući u sobu gdje su je trebali saslušati odvjetnici - kaže Deppova odvjetnica Laura Wasser. Amber se navodno psihički slomila zbog modrica, nasilja, pijanih noći i prodaje imovine.

- Kasnila je dva sata na saslušanje i odbila predati sve potrebne dokumente - kaže Wasser. 

Johnny je predao listu s više od 20 svjedoka koji će potvrditi da Amber laže o nasilju. Među njima su i policajci koji su došli u njihovu kuću kad je glumac navodno udario suprugu. Ipak, prijatelj blizak Amber kaže kako Deppov tim laže. Rekao je da je Amber spremna svjedočiti, ali joj to onemogućuje Johnnyjeva odvjetnica. U glumčevu obranu stala je i njegova kći Lily Rose (17) koju ima iz veze s glumicom Vanessom Paradis(43).

- Moj tata je najslađa osoba puna ljubavi. Fantastičan je otac bratu i meni - kaže Lily. Amber i Johnny se razvode nakon 15 mjeseci braka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije