opušta se

Baš zna uživati: Maja Šuput nakon nastupa pozirala u bikiniju pokraj mora

Instagram
27.06.2021.
u 19:47

Plavokosa Zagrepčanka koja je krije koliko je sretna jer je u njihovu obitelj u ožujku ušao maleni Bloom, na svojem je Instagram profilu pokazala kako se opušta nakon napornog vikenda koji je provela radno.

'Nakon luđačkog vikenda treba se malo odmoriti', poručila je Maja iz Šibenika u trendi bikiniju animal uzorka koji joj je stajao kao saliven, piše Tportal.hr

Foto: Instagram

Naravno, ni ovoga puta nije nedostajalo komentara u kojima su fanovi hvalili popularnu pjevačicu.

'Bravo Majo, ti znaš uživati u životu', 'Kraljica', 'Beautiful', 'Zaslužila si', samo su se nizali komentari na račun Majine objave.

Inače, pjevačica je već odradila već mnoštvo dogovorenih gaža, kao i vjenčanja, pa je tako pjevala i na bajkovitom vjenčanju nogometaša Duje Čopa i njegove odabranice Ane Kurobase.

U pauzama između nastupa, Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov s malenim Bloomom redovito odlaze na Jadransku obalu, gdje uživaju u dobroj hrani, ali i odmoru.

Šuput je u rekornom roku vratila prijašnju figuru, a kako ništa ne prepušta slučaju i za vrijeme trudnoće nije zapostavila tjelovježbu te je bila aktivna do samoga kraja. Pjevačica je tako do gotovo do samog poroda u visokom stupnju trudnoće vodila i zadnju sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije