BORAVILA U ZAGREBU

Brena nakon operacije otkrila zašto suprug nije bio uz nju: 'Pobjegao je'

Promo
05.04.2019.
u 10:45

Lepa Brena ovih je dana stigla u Zagreb na zakazanu operaciju, a umjesto supruga društvo joj je pravila prijateljica Kata Tomović.

Jedna od najvećih jugoslavenskih zvijezdi, Lepa Brena, ovih je dana boravila u Zagrebu. U  metropolu stigla je na zakazanu operaciju kako bi riješila dugogodišnji problem s vidom. 

No, umjesto supruga Bobe Živojinovića, Breni je društvo pravila najbolja prijateljica Kata Tomović, a sada je pjevačica za Blic konačno otkrila i zbog čega suprug nije bio uz nju nakon laserske operacije vida.  

- Boba je pobjegao u inozemstvu, izvlači se na posao da ne bi otišao na zakazanu operaciju, a vjerovano je htio da Kata i ja probijemo led, pa da vidi što ga čeka i kakav je ishod - kroz smijeh je rekla Brena.  

Pjevačica je oduševljena rezultatima operacije i ističe da sada živi mnogo komotnije te da joj se popravila kvaliteta života, a posebno je iznenađena što se nakon operacije gotovo i nije morala oporavljati.  

- Poslije operacije Kata i ja smo svratile kod mog brata i njegove supruge u Novi Sad da prenoćimo kod njih. Navečer smo svi zajedno gledali film. Znači da oporavka poslije ovog zahvata nema jer čim ustaneš nov si čovjek s očima koje sve vide - zaključila je Lepa Brena.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije