PRIJE 28 GODINA

Denis Latin objavio fotku s početka karijere, pratiteljice ga zasule komplimentima: 'Lijep, zgodan, privlačan'

17.10.2022.
u 20:32

- Novogodišnji program na HRT-u 1994. godine. Urednica je bila Ksenija Urliči - napisao je Latin o opisu fotografije na kojoj pozira u elegantnom odijelu s leptir mašnom. Fotografija je u manje od dva sata od objave prikupila dvjestotinjak lajkova i dvadesetak komentara

HRT-ov urednik, voditelj i novinar Denis Latin (56) na Facebooku je objavio fotografiju s početka svoj televizijske karijere. Riječ je o fotografiji koja je nastala 1994. godine kada je Latin imao 28 godina. 

- Novogodišnji program na HRT-u 1994. godine. Urednica je bila Ksenija Urličić - napisao je Latin o opisu fotografije na kojoj pozira u elegantnom odijelu s leptir mašnom. Fotografija je u manje od dva sata od objave prikupila dvjestotinjak lajkova i dvadesetak komentara u kojima su se našle poruke većinom nježnijeg spola.  

"ŽUTOKLJUNAC" ali koji je obećavao - a bome i opravdao - dok mu nisu "potkresali krila" ....na žalost gledatelja",poručila je jedna od pratiteljica.  

"To su bila neka normalnija vremena", nadovezala se druga.  "Lijep, zgodan, privlačan, profesionalan, inteligentan", komentirala je pak treća. "Zgodni Denis", "Divan", "Baš lijepa fotka", "Gospodin", nizali su se komentari. 

 

Inače, Latin je novinarsku karijeru počeo kao 16-godišnjak u rodnom Šibeniku, gdje je surađivao u dopisništvu Slobodne Dalmacije. Diplomirao je politologiju 1989. na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. 

Na drugoj godini fakulteta bio je na audiciji za televizijskog novinara, nakon čega je počeo raditi kao reporter Zagrebačke panorame na HRT-u. Uređivao je i vodio Vijesti, Dnevnik 2, Dnevnik 3, emisiju "Slikom na sliku" te politički magazin "U potrazi". Zabavni show "Napokon nedjelja!" i emisiju "Otvoreni globus Denisa Latina" uređivao je i vodio na TV Mreži. 

Bio je šef ratnog studija u Sisku 1991. i Kninu 1995.godine, a najpoznatiji je po talk-showu "Latinica" u kojem je obrađivao važne društveno-političke teme i za koji je dobio nekoliko novinarskih nagrada. Danas u Informativno-medijskom servisu HRT-a uređuje brojne informativne televizijske formate poput news programa HRT4, Teme dana, emisije Otvoreno, Vijesti i Dnevnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije