nepogrešiva

Dok suprug Donald ratuje, Melania pomno bira haljine za javnost

df
07.04.2017.
u 11:40

Američki predsjednik Donald Trump i kineski predsjednik Xi Jinping susreli su se u četvrtak, a neko su vrijeme proveli u društvu svojih supruga prije razgovora o trgovini i sigurnosnim pitanjima koje opterećuju odnose između dvaju najvećih svjetskih gospodarstava.

Tom je prigodom njegova supruga Melania Trump zabljesnula u pripijenoj crvenoj haljini koja je neodoljivo podsjećala na modernu verziju kineske tradicionalne odjeće.

Crvena boja pritom nije bila slučajan odabir jer je upravo ona na Dalekom istoku simbol dugovječnosti i sreće. 

Boja haljine također se savršeno stopila skravatom Donalda Trumpa pa je par djelovao vrlo usklađeno, što je u suprotnosti s nagađanjima medija o raspadu njihova braka. Ovakva slika predsjedničkog para i više je nego poželjna i učvršćuje imidž koji odiše stabilnošću i optimizmom.

Dok je izlazila iz aviona, nakon slijetanja u Kinu, Melania je nosila crno-bijelu elegantnu haljinu, koja je podsjetila na stilgenerala. To nije prvi put da se Melania odlučila na takav odabir. Upravo vojničkim linijama i odabirom dizajnera porijeklom s Bliskog Istoka, Melania izražava svoju podršku američkim trupama.

Koliko je oprezna i koliko vremena ulaže čak i u najmanju sitnicu možemo uočiti i na fotografijama s jordanskom kraljicom Ranijom. Još jednom, osim što joj haljina savršeno pristaje, obratila je pozornost na boju i decentan šal koji se pruža sve od njenog remena dajući joj tako profinjen izgled, primjeren kulturi koju je posjetila. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije