NEOČEKIVANI POTEZ

Ella Dvornik nestala s Instagrama: 'Tko me treba, nek me zaboravi'

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
05.02.2019.
u 21:27

Ella Dvornik svoju intimu često dijeli s obožavateljima putem društvenih mreža, no ovog puta Instagramu je odlučila reći 'doviđenja'.

Vjerovali ili ne idućih dana na Instagramu i Facebooku nećete vidjeti objave Elle Dvornik. Blogerica i influencerica odlučila je predahnuti od društvenih mreža i godišnji odmor iskoristiti samo za sebe. 

Da se povlači s Instagrama i Facebooka Ella je na vrijeme obavijestila svoje obožavatelje. 

- Stigli smo u Meksiko. Na godišnjem sam. Tko me treba, nek me zaboravi. U resortu sam gdje se ne smije koristiti mobitel osim u sobi. S tim saznanjem ostavljam mobitel u sobi i idem se odmoriti od tehnologije - napisala je Ella na svojim profilima.

Kći Dine Dvornika na odmor je otputovala u društvu svog zaručnika Charlesa Pearcea, a malenu Balie Dee ostavili su na čuvanju kod bake Danijele Dvornik. 

Povlačenje s društvenih mreža iznenadilo je Elline pratitelje koji su joj poželjeli dobar odmor, a bilo je i onih koji smatraju da Ella godišnji nije ni zaslužila.

- Odradila žena duplu smjenu u tvornici tekstila, cijelu godinu školovala i brinula za troje djece...od čega se ti odmaraš? - zapitala se jedna njezina pratiteljica.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije