Portland u Londonu

Evo luksuzne bolnice u kojoj je rodila Meghan Markle

Foto: YoutTube/Screenshot
1/3
07.05.2019.
u 16:46

Jučer je u kraljevsku obitelj stigla dugo očekivana prinova čiji su roditelji Meghan Markle i Princ Harry. Iako je Meghan htjela roditi kod kuće, zbog komplikacija su morali ipak odabrati bolnicu, a odlučili su se za jednu od najluksuznijih u Velikoj Britaniji.

Iako je htjela roditi kod kuće u Frogmore Cottage u Windsoru, Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (37), ipak je morala roditi u bolnici. 

Porođaj se odvio u bolnici Portland u Londonu, a jučer u 5:26 su Meghan i Harry postali roditelji dječaka čije se ime još ne zna. 

Porod princa je bio obavijen velom tajne da čak ni Meghanini roditelji nisu znali da je prevezena u bolnicu. Vojvotkinja je navodno trebala roditi u bolnici  NHS Firmley Park, ali kraljevski par odlučio se za luksuzniju bolnicu. 

Foto: YoutTube/Screenshot

Cijena poroda u bolnici Portland iznosi oko 55.000 KM, a u istoj bolnici rađale su i druge poznate mame - Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Thompson, Juliette Jools Oliver, supruga Jamiea Olivera. 

Jedna od najluksuznijih bolnica u Velikoj Britaniji ima prostrane apartmane s dnevnim sobama u kojima su hladnjaci puni šampanjca. Trudnice moju izabrati ginekologa kojeg žele imati prisutnog na porođaju, a osoblje je na raspolaganju čitavo vrijeme. Svako dodatno noćenje u bolnici stoji gotovo 3 tisuće KM. 

Foto: YoutTube/Screenshot

- Neki su kod nas znali potrošiti i do 500.000 funti. Poznate osobe su nam stalni klijenti, a često nas posjećuju i arapske princeze - izjavio je Janene Madden, izvršni direktor bolnice. - Bogatim klijentima želimo dati ono što žele. Ako žele deset dodatnih soba, mi ćemo im to pružiti. Sve dok su klijenti u mogućnosti platiti uslugu, an nama je da osiguramo sve što žele - dodao je Madden. 

Osim toga, u bolnici je više od 50 članova medicinskog osoblja dostupno rodiljama, a ukoliko majke imaju problema s dojenjem, postoji i mogućnost iznajmljivanja privatnih dojilja. Za fotografije novorođenčadi i roditelja zadužena je posebna kompanija, a u obližnjoj trgovini u samoj bolnici, moguće je napraviti srebrna ili brončani odljev djetetove noge. 

Bolnička kuhinja je ona kao u 'The Dorchester' hotelu s pet zvijezdica, a čak 13 ljudi pripremat će bilo koje jelo koje majka poželi. Od foie grasa, jastoga do kamenica i Dom Perignona. Za novorođenčad se brine vrtić na prvom katu, bebe nose elektronsku oznaku koju prati računalni sustav pa se u svakom trenutku zna njihova lokacija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije