DORIA RAGLAND

Evo zašto je Meghanina majka na vjenčanju sjedila u drugom redu

Foto: REUTERS
1/4
23.05.2018.
u 16:07

Sjedeći na ovom mjestu Doria je uvijek bila u fokusu kamera, čak i kad su one snimale Harryja i Meghan. Na društvenim mrežama komentirali su da je to zato što je morala biti viđena.

Doria Ragland, majka Meghan Markle, nakon kraljevskog vjenčanja postala je mnogima prava heroina. Dok je s Harryjeve strane sjedila cijela kraljevska svita, Doria je s druge strane ponosno sjedila sama i pratila svoju kći. No, mnogima nije bilo jasno zašto je sjedila u drugom redu. 

Naravno, to nije bila slučajnost. Harry i Meghan pravili su raspored sjedenja u kapeli, a Alastair Bruce, stručnjak za kraljevsku obitelj, objasnio je za Town & Country zašto je Doria Ragland dobila baš tu poziciju. 

Sjedeći na ovom mjestu Doria je uvijek bila u fokusu kamera, čak i kad su one snimale Harryja i Meghan. Na društvenim mrežama komentirali su da je to zato što je morala biti viđena. Također su primijetili i kako je sjedila točno preko puta kraljice Elizabete II. Njih dvije su tako predstavljale simbole snage, elegancije i moći. 

Slika samohrane majke, same i jake, koja dopušta sebi da bude ranjiva pred milijunima ljudi, definitivno nije slučajna ni nezapažena. Mnogi su iskazali svoje divljenje i poštovanje prema gospođi Ragland, vidjevši je kao oličenje snage svih samohranih majki ovog svijeta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije