JEREMY RENNER

Glumac otkrio detalje teške nesreće koju je doživio: 'Vjerujem da sam mogao vidjeti svoje oko drugim okom'

Jeremy Renner
Instagram
07.04.2023.
u 17:56

Renner je u intervjuu progovorio o detaljima nesreće, a njegovi prijatelji i mještani također su gostovali u prilogu

Početak 2023. godine za glumca Jeremyja Rennera nikako nije bio dobar. Naime, glumca je prvog siječnja pregazila ralica te je bio u kritičnom stanju i jedva preživio. Dok je čekao pomoć, izgubio je puno krvi te je slomio više od 30 kostiju i pretrpio tupu ozljedu prsnog koša. Liječnici su mu nakon toga pomogli te je krajem siječnja otpušten iz bolnice. Početkom prošlog mjeseca mogli smo vidjeti fotografije odlično raspoloženog glumca u Los Angelesu, a na društvenim mrežama je s pratiteljima dijelio i svoj napredak. 

Sada je dao intervjuu za ABC u kojem je otkrio nove detalje te nesreće. Rekao je da se "sjeća svega i da je kroz sve bio budan". Rennerovi prijatelji i mještani također su gostovali u prilogu, a susjed Rich Kovach rekao je da je glumcu "tekla krv iz ušiju".

- Njegovo oko izgledalo je kao da mu je izbijeno - rekao je Kovach, a njegovu priču potvrdio je i sam Renner.

- Vjerujem da sam mogao vidjeti svoje oko drugim okom - otkrio je glumac. Nakon što je hitno prebačen u bolnicu liječnici su uspjeli spasiti Rennerovu očnu duplju pomoću metalnih ploča i vijaka. Renner je priznao da je u početku mislio da će ostatak života provesti kao "biljka", ali sada ponovno ima vid na oba oka i nevjerojatno je napredovao u oporavku. Nakon svega što je prošao Renner je zahvalan što nije bio sam kada se nesreća dogodila.

- Da sam bio sam, to bi bila užasna smrt. I sigurno bih umro. Ali nisam bio sam. Bio sam sa svojim nećakom - rekao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije