SAMO JEDNOM

Godinama u svađi: Karleuša ovaj put stala uz Severinu, poručila joj ovo

Pixsell
31.05.2019.
u 10:45

Podsjetimo, Severina Kojić i Milan Popović još uvijek na sudu vode bitku oko skrbništva nad sinom Aleksandrom, a jedno od ročišta održano je u srijedu Zagrebu na Općinskom sudu.

Iako su Jelena Karleuša i Severina Kojić navodno godinama u groznim odnosima, ovaj put imaju nešto zajedničko: vode rat protiv srpskih medija. 

Karleuša je stala uz Severinu i objavom na Instagarmu dala podršku kolegici.

"U normalnoj pravnoj državi, u državi gdje postoji pravda i gdje se poštuje zakon, za ovakav stravičan naslov i klevetu, urednik bi kazneno odgovarao po kratkom postupku, dobila bi višemilijunsku odštetu i oglasile bi se sve službene i neslužbene institucije. Ovako nešto ne postoji nigdje osim u Srbiji. I svi šute i gledaju. Neka im služi na (ne)čast. Kao društvo smo dodirnuli dno jer smo dozvolili bagri da se ovako osili i krši zakon bez straha od bilo kakve posljedice. O moralnim aspektima napada na jednu ženu, majku, njeno ime, čast, ugled, dostojanstvo, pravo... o tome i da ne govorim. Bruka i sramota", napisala je srpska pjevačica.

Podsjetimo, Severina Kojić i Milan Popović  još uvijek na sudu vode bitku oko skrbništva nad sinom Aleksandrom, a jedno od ročišta održano je u srijedu Zagrebu na Općinskom sudu.

Nakon ročišta srpski Telegraf na svojoj naslovnici objavljuje kako je Severina pokušala ubiti Milana te da policija istražuje taj napad. Ubrzo se o svemu putem Instagrama oglasila i pjevačica i napisala što stoji u pozadini ove naslovnice i što je istina. 

"Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede, majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novca... Neću podnijeti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog 'oglasa' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže 'daleko mu kuća..'" 

O slučaju se oglasio i Milan Popović:

– Naprava koja je postavljena ispred moje kuće nalik je na svijeću, ispunjena visoko zapaljivim materijalom nalik na katran i puno je teža od svijeće. Na snimkama se vidi da je naprava gorjela, ali ju je, na svu sreću, vjetar ugasio na vrijeme. Na snimkama se vidi i da je napravu postavio Igor Kojić. Tu napravu predao sam policiji na daljnju obradu. Nisam tražio policijsku zaštitu jer imam osobno osiguranje – rekao je  Popović.

Policija je izašla na teren i napravila forenzičku obradu. Iz PU zagrebačke rekli su nam kako se na slučaju još radi i prikupljaju se dokazi.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije