POPULARNA WAGSICA

Izabel Kovačić pokazala kako je izgledala raskošna proslava njenog rođendana

Izabel Kovačić
Instagram
12.01.2023.
u 18:51

- Zahvalna na prošloj godini ispunjenoj s toliko blagoslova i lijepih uspomena. Hvala svima na lijepim željama i podršci - napisala je pokraj fotografije

Izabel Kovačić, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, sredinom prosinca proslavila je 30. rođendan, a sad je na društvenim mrežama pokazala atmosferu s glamurozne zabave koju je priredila za obitelj i prijatelj. 

Na jednoj fotografiji , Izabel pozira u svečanoj crnoj haljini s čašom u ruci, dok se u pozadini nalazi puno praznih čaša spremnih za uzvanike.

- Zahvalna na prošloj godini ispunjenoj s toliko blagoslova i lijepih uspomena. Hvala svima na lijepim željama i podršci - napisala je pokraj fotografije.  Objavila je i video v i otkrila da je uz zabavu imala i rođendansku večeru uz najmilije, i to na pješćanoj plaži uz pogled na grad i zvjezdano nebo. Među uzvanicima bili su i Dina Dragija, supruga nogometaša Tina Jedvaja i Katarina Kovačić, sestra njenog supruga Matea.

- Najveća lekcija koju je naučila u životu glasi da ljudi zaborave što su napravili, ali da nikad ne zaboravljaju kako su se osjećali zbog nekih koji su ih usrećili - napisala je uz video. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije