23-GODIŠNJA Christina Egan

Izgubila osobnu, dobila je natrag godinu dana kasnije s porukom koja je oduševila internet

23-GODIŠNJA Christina Egan
07.12.2016.
u 21:45

23-godišnja Christina Egan koja je nedavno diplomirala na sveučilištu Columbia izgubila je osobnu iskaznicu u jednom baru te ju dobila natrag, ali godinu dana kasnije s porukom koja ju je iznenadila i razveselila, prenosi Index.hr

"Pronašla sam ovo na podu jednog bara prije nekih godinu dana. Nadam se da ti ne smeta što sam je neko vrijeme koristila. No, sad imam 21 godinu pa je možeš dobiti natrag! Hvala", pisalo je u anonimnoj poruci u kojoj je stigla i osobna iskaznica. Kako sad može u barove legalno, osobna joj više nije trebala.

Christina je za Buzzfeed rekla kako je izgubila osobnu iskazicu tri puta u godinu dana, a otkrila je i kako se njome vjerojatno okoristila neka studentica iz Albanyja što joj je otkrila poštanska markica. "Sigurna sam da je misteriozna djevojka uživala kao Christina", rekla je te dodala da joj je poruka bila "smiješna" i "slatka."

Drugu iskaznicu koristit će kao rezervu. "Vjerojatno ću je izgubiti opet", zaključila je.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije