Peter Fonda:

Jack Nicholson je u mirovini nakon 60 godina duge karijere

sadad
17.01.2017.
u 21:15

Mislim da je Jack u mirovini. Ne želim govoriti u njegove ime, ali on je puno toga napravio u svojoj karijeri i sada dobro stoji financijski, rekao je glumac Peter Fonda (76) s kojim je Jack Nicholson glumio u kultnom filmu iz 1969. godine, 'Goli u sedlu', prenosi 24sata.hr

- Katkad ljudi imaju razloge koje ne razumijete, a nije ni na meni da pitam - objasnio je Fonda.

Jack Nicholson (79) je u svojoj 60 godina dugoj karijeri osvojio tri Oscara, dok je bio nominiran za njih 12. Osvojio je i sedam Zlatnih globusa, uključujući i nagradu Cecil B. DeMille 1999. za poseban doprinos filmu. 

Glumac je nedavno rekao da mu je starenje pomoglo da 'bude bolji čovjek'. 

- Starenjem sam postao bolja osoba, jer sam izgubio moć zavođenja. Stvar je u ravnoteži, samo se trebaš naviknuti da stvari tako stoje - rekao je Nicholson koji je ipak, priznaje, tužan što više nije toliko neodoljiv ženama kao nekada. 

ABACA.41540-135 Nicholson Golden Globe Awards | Autor: ABACA   ABACA PRESS/Press Association/PIXSELLfoto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL

Nicholson je također priznao da bi često sumnjao u sebe. 

- Čim bi dobio ulogu, brinuo bih se jesam li ja pravi glumac za to, mogu li to izvesti. Na sva pitanja si pokušavam odgovoriti tijekom snimanja, na setu - kaže glumac. 

Osim u 'Goli u sedlu', Nicholson je ostvario nezaboravne uloge u filmovima 'Kineska četvrt', 'Let iznad kukavičjeg gnijezda', 'Isijavanje', 'Vrijeme nježnosti', 'Gospodin Schmidt' i mnogim drugima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije