SLAVNA GLUMICA

Joan Collins o 32 godine mlađem suprugu: 'Nije zabrinut za razliku u godinama jer sam vitalna'

Joan Collins
Malte Ossowski/SVEN SIMON/DPA
25.11.2023.
u 13:53

On je zaista draga, ljubazna, prizemna osoba. Mnogi muškarci s kojima sam bila, a neću specificirati koji, bili su ili neurotični, pomalo neuravnoteženi, ili su upadali u različite probleme, kazala je Collins

Glumica Joan Collins (90), zvijezda "Dinastije" sa svojim petim suprugom Percyjem Gibsonom u je od 2002. godine, a sad je za Fox News govorila o razlici u godinama tvrdeći da je nakon mnogo pokušaja pronašla svog princa.

- Prije svega, bili smo sjajni prijatelji prije nego što smo se vjenčali. Radili smo zajedno na predstavi... Uživali smo u društvu jedno drugog. Družili smo se. I nastavili smo se družiti narednih godina. Pisali smo ljubavna pisma - to je bilo postupno. I shvatili smo da smo na istoj valnoj duljini. On je zaista draga, ljubazna, prizemna osoba. Mnogi muškarci s kojima sam bila, a neću specificirati koji, bili su ili neurotični, pomalo neuravnoteženi, ili su upadali u različite probleme, kazala je Collins. 

Collins je nedavno podijelila svoju ljubavnu priču sa Gibsonom (58) u novim memoarima "Iza ramena: Priče koje pričam svojim prijateljima". U njima detaljno opisuje njenu  karijeru u Hollywoodu. Kritičari su ranije ukazivali na 32-godišnju razliku u godinama, ali za Collins, to je "samo broj". Napomenula je da "nikad nije kasno" pronaći ljubav u bilo kojoj fazi života.

"Tako se oboje osjećamo", objasnila je, "I prvo smo bili prijatelji, iznad svega".

Napomenula je da oboje dijele isti nagon, koji je bio dio tajne njihove trajne zajednice: "Rođena sam s ogromnim entuzijazmom za život. Moja majka je govorila da nikad nisam mirovala kada sam bila dijete. Radila sam pet različitih stvari odjednom. Rješavala bih križaljku, pravila kućicu za lutke, čitala, slikala, pokušavala postati detektiv – sve odjednom!" Naglasila je da je život dar, ali da ga nažalost toliko ljudi protraći. U knjizi, Collins je napisala da Gibson nije bio zabrinut zbog razlike u godinama jer "ima veliku vitalnost i entuzijazam za život i sve što on može ponuditi".

"Percy često priznaje da ga mogu iscrpiti!", napisala je između ostalog u memoarima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije