VJERUJE DA JE UBIJEN

Kći Michaela Jacksona opet šokira

VJERUJE DA JE UBIJEN
30.01.2017.
u 21:34

Kći slavnog glazbenika nedavno je izazvala pravu buru kada je u intervjuu za Rolling Stone otkrila da misli kako je njen otac ubijen, ali i da se smatra crnkinjom.

Paris Jackson je podigla prašinu kada je u nedavnom intervjuu za magazin Rolling Stonegovorila o svom pokojnom ocu, slavnom Michaelu Jacksonu.

Kći kralja popa tom je prilikom iznijela brojne detalje iz svog obiteljskog života, ispričavši i brojne anegdote iz djetinjstva, prenosi Net.hr

Michaela je opisala kao iznimno brižnog i zabavnog oca koji je nju i brata Princea neizmjerno volio. Bilo mu je jako važno da se obrazuju te da znaju odakle su potekli.

“Smatram se crnkinjom. Tata me često znao pogledati u oči i reći mi: ‘Ti si crna, budi ponosna na svoje korijene’. Vjerovala sam u to što mi je rekao jer mi, koliko znam, nikad nije lagao”, rekla je 18-godišnjakinja.

Često se govori o tome da Michael nije pravi otac nje i Princea. Glazbenik ih je dobio iz bizarnog braka s Debbie Rowe, a mnogi smatraju da je njihov biološki otac glumac Mark Lester. No, Paris to nikad nije dovela u pitanje.

“On je moj otac. Uvijek će biti moj otac. Ljudi koji su ga jako dobro poznavali kažu da ga vide u meni”, kaže djevojka.

Paris vjeruje da je njen otac ubijen.

“Sve upućuje na to. Zvuči kao teorija zavjere, ali pravi obožavatelji i svi u obitelji to znamo. To je bila namještaljka. To je sranje”, kaže Jacksonova nasljednica.

Paris nije željela dodatno objašnjavati što je rekla u intervjuu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije