UNA ČOLIĆ

Kći Zdravka Čolića javila se s odmora, evo gdje uživa

UNA ČOLIĆ
Instagram
01.08.2023.
u 11:10

Una često pokazuje i gdje se nalazi, a tako je ovoga puta otkrila kako odmara u Crnoj Gori

Kći jednog od najpoznatijih pjevača u regiji Zdravka Čolića, Una (21) vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a svoje pratitelje često počasti zanosnim fotografijama. Una često pokazuje i gdje se nalazi, a tako je ovoga puta otkrila kako odmara u Crnoj Gori.

Una je podijelila nekoliko fotografija na kojima je pokazala kako uživa te pozirala u jednodijelnom crnom kupaćem i sa sunčanim naočalama. Fotografija je skupila više od 1700 lajkova te brojne komplimente. "Slatkica", pisali su prijatelji.

 

 

Inače, Una je prije toga odmarala u Grčkoj odakle je objavljivala fotke na ležaljci na plaži. Bila je odjevena u crni jednodijelni kupaći kostim. Na licu je imala naočale, a kosu je svezala u punđu.  U nekoliko sati dobila je više od tisuću lajkova, mnogi su joj pratitelji pisali pozitivne komentare. 

Prije toga Una je bila i u Hrvatskoj, na Hvaru. Kći poznatog pjevača objavila je fotografije nastale na brodu na kojima je pozirala u crvenom kupaćem kostimu.

Podsjetimo, Una često odmara u Hrvatskoj. Tako je bilo i prošle godine kada je dijelila fotografije iz Opatije. Unu na ovoj društvenoj mreži prati više od 42.000 ljudi, a tamo se često hvali različitim fotografijama s putovanja. 

Dodajmo da je i kćerine atraktivne fotografije komentirao i glazbenik.

- Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva... Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, što da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike - rekao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije