Nikad viđeno!

Lidija je u istom danu objavila dva seksi spota

lidija
28.12.2015.
u 13:01

Jako sam uzbuđena što su danas izašle čak dvije moje pjesme. Zašto dvije? To je moj novogodišnji poklon svim mojim fanovima, rekla je seksi pjevačica Lidija Bačić

Lidija Bačić iznenadila je sve fanove te je u isto vrijeme objavila čak dvije nove pjesme. Radi se o pjesmama 'Prokleto dobro ljubiš' i 'Sat otkucava' za koje je snimila i spotove. 

 - Jako sam uzbuđena što su danas izašle moje dvije pjesme. Zašto dvije? To je novogodišnji poklon svim mojim fanovima, koji su s nestrpljenjem iščekivali nešto novo od mene. Odlučila sam ih iznenaditi i počastiti s dvije sjajne pjesme. 'Prokleto dobro ljubiš' je moćna pjesma koja me osvojila na prvu. Puno žena će se u njoj pronaći. 'Sat otkucava' je pjesma koja će obilježiti mnoge izlaske i provode s društvom. Pojačajte na najjače i uživajte - poručila je Lidija Bačić.

Tekst pjesama potpisuje Fayo, glazbu i aranžman za 'Sat otkucava' potpisuje Natko Smoljan, a za pjesmu 'Prokleto dobro ljubiš' je glazbu napisao Denis Dumančić, dok je na aranžmanu radio Igor Ivanović. Spotove potpisuje Dario Radusin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije