MACA PROVOKATORICA

Maca Diskrecija snimila selfie pod tušem

MACA PROVOKATORICA
30.10.2016.
u 19:00

Maca Diskrecija prava je provokatorica, a njezina posljednja objavljena fotografija na društvenim mrežama zapalila je fanove.

Maca Diskrecija definitivno nije diskretna, a njezine golišave fotografije svakim su danom sve provokativnije.

U posljednjoj objavi na Instagramu Maca se pohvalila selfijem ispod tuša.

“Makni ruku”, bio je samo jedan od oduševljenih komentara na fotografiju na kojoj gola Maca rukom prekriva svoje bujne grudi.

U samo 2 sata fotografija je prikupila preko 900 likeova, a u opisu fotografije stoji: “Tuširanje poslije napornog treninga.” Kakvog treninga, možemo samo nagađati…

Lijepo je što Maca toliko misli na svoje fanove i cijeni njihovu ljubav. Tako im je nedavno prije spavanja zaželjela laku noć i poručila da ih neizmjerno voli.

“Laku noć, dragi moji mačići! Da vas nije, ne bi bilo ni mene, zato hvala vam na povjerenju i za preko 36 tisuća fanova”, napisala je sretna Maca i pokazala gole grudi. Jedan je obožavatelj komentirao u ime svih svojih istomišljenika: “Zbog tebe potoci sperme teku Srbijom.”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije