još zaljubljena

Madonna priznala pred svima: 'Sean, sada te volim najviše...'

madonna
04.12.2016.
u 21:45

Još sam zaljubljena u tebe. Zapravo, mislim da te sad volim puno više nego kad smo bili u braku, rekla je Madonna (58) bivšem mužu Seanu Pennu (56) pred publikom punom njihovih prijatelja.

Na humanitarnoj večeri u Miamiju njih su dvoje vodili aukciju svojih vjenčanih fotografija iz 1985. godine.

- Opet ću se udati za tebe, ali samo ako ponudiš 150.000 dolara na ovoj aukciji - rekla je Madonna, dok je u pozadini svirao svadbeni marš, a Penn se crvenio pred svima. Na večeri se skupljao novac za afričku državu Malavi, iz koje je Madonna posvojila sina Davida (11), a u publici su sjedili glumacLeonardo DiCaprio (42), glazbenica Courtney Love (52), komičar Chris Rock(51) i drugi slavni.

 

Skupili su ukupno 7,5 milijuna dolara. Dosad neobjavljene fotografije Madonne i Seana Penna s njihova vjenčanja, koje je snimio slavni fotograf Herb Ritts, prodali su za 230.000 dolara.

- Ovako je uglavnom izgledao naš brak - rekao je Penn dok je Madonni stavljao lisice na ruke. Cijelu večer su se šalili na račun svojeg burnog braka koji je trajao četiri godine.

No ostali su u prijateljskim odnosima, pa je pjevačica nedavno branila i svjedočila u njegovu korist kad su ga optužili za nasilne napade.

- Znam za tračeve da me je Sean tukao, ali to nema veze s istinom - rekla je tad pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije