PRESLATKA OBITELJ

Maja Šuput pokazala fotografiju koju je Bloom snimio s roditeljima u krevetu: 'Ne znam na koga je'

Maja Šuput Tatarinov
Instagram
11.10.2023.
u 18:11

Pjevačica je izrazito ponosna na svoju ulogu majke pa često s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli slatke obiteljske trenutke

Glazbenica Maja Šuput Tatarinov (44) obožava svoju ulogu majke na koju je jako ponosna pa često s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli slatke obiteljske trenutke. Najnoviji je bio trenutak pred spavanje kada je dvogodišnji Bloom odlučio "okinuti selfie" s majkom i ocem u krevetu. 

''Bedtime selfie. Photo by Bloom! Ne znam na koga je, ali ovaj naš smješko fakat se voli slikati. Noć svima'', napisala je Maja uz fotografiju koju je objavila na svojim profilima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

"Svi ste preslatki, ali Bloom ima neprocjenjiv osmijeh", "Nije važno na koga je, ali je pravi ljepotan", "Slatko", "Najljepši ste mi", pisali su oduševljeni pratitelji.

Inače, glazbenica je nedavno otkrila kako se Bloom snašao u vrtiću.

– Probudi se se ujutro i prvo kaže: ''Ekipa, muzikaaaa''... i super jer, ipak sam se bojala jer su djeca vezana uz roditelje, ali uspjeli smo, nakon tjedan dana već je zaboravio da mi postojimo. Ali ne moram ti reć' da sam ona mama koja dođe prva po dijete – rekla je Maja koja ima puno posla, ali i ljude koji joj pomažu oko Blooma.

– Brdo! Brdo. Prvo imam muža koji je tu s djecom vikendom, ja pjevam – znači netko mora bit s djetetom. Tako je, on je direktor za brend i... skoro sam rekla direktor za dijete... ha-ha-ha... znači ozbiljna pomoć kod djeteta, ali kad kažem ozbiljna – mi smo tim, tandem. Da bih toliko puno stvari mogla, morala sam si osigurati jako veliku pomoć sa strane. Ako hoćemo da ja danas izgledam ovak', ja nisam otišla kupit' to što imam, nego imam čovjeka koji je to otišao kupit'. Imam nekog tko je došao oprati kosu, netko je došao frizuru napravit', imam ženu koja mi je popeglala i očistila stan, imam dostavu koja mi je donijela hranu, jako puno ljudi, ali samo je dobra organizacija bitna i da možeš to sve platiti. Dakle, da bi sve štimalo, sve to izorganiziram, e tu izgubim jako puno vremena, ali puno manje nego kad bih radila sve to što sam ti nabrojila sama, dakle jako puno ljudi u stručnom stožeru Maje Šuput – otkrila je pjevačica. 

Isto tako otkrila je i kako se Bloom snašao na putovanjima. Naime, sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom Maja često putuje, a mali Bloom, koji je u ožujku proslavio drugi rođendan, već je bio u Meksiku, na Mauricijusu i u Turskoj.

– Sigurna sam da ima i do karaktera djeteta, sigurna sam, ali sigurna sam da i roditelji svojom nervozom mogu potaknuti nervozu djeteta, odnosno opušteni roditelji poput Nenada i mene daju djetetu tu neku dozu opuštenosti, da nije u plaču, ni nervozi, ni grču, ni strahu. Nekako se on saživio s tim od rođenja. On je na prvom letu bio već s tri mjeseca. Onda sam shvatila odmah da ide. Auto mu je najnormalniji, pa sam skužila da voli biti na nekim brodovima, tu odmah zaspi. Velim, ima tu karaktera jer nije plačljiv, ali sigurna sam da postoje roditelji koji su trouble makeri i imaš nas koji smo trouble solveri – kazala je Maja. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije