Crnogorska zvijezda

Majka Sergeja Ćetkovića iz Mostara

PEČAT
Foto: VL FOTO
1/8
14.04.2016.
u 07:00

Noć za pamćenje u velikoj dvorani HD “Herceg Stjepan Kosača” još će se dugo prepričavati s obzirom na to da je događaj godine u BiH okupio vrhunske zvijezde na jednome mjestu i pružio priliku gledateljima u Kosači, na velikom gledalištu ispred i milijunskom auditoriju pred malim ekranima uživati u njihovim sjajnim nastupima, piše Večernji list BiH.

Hercegovački korijeni

U moru velikih imena brojnu pozornost ljudi koji su bili na Pečatu privukao je Sergej Ćetković, crnogorski pjevač, autor najljepših balada s ovih prostora. Pop pjevač i kompozitor prošle je godine osvojio top-liste albumom “Moj svijet” koji je bio i najprodavaniji u regiji. I u Mostaru je plijenio pozornost, fotografirao brojne selfieje s obožavateljima i podijelio niz autograma. - Puno je vremena prošlo otkad se nismo družili u Mostaru, tako da sam bio uistinu sretan što se ovaj nastup dogodio. Prvenstveno, drago mi je što sam posjetio svoje prijatelje jer moja majka je rođena u Mostaru, govori nam popularni pjevač i otkriva svoje hercegovačke korijene. Na Večernjakovu pečatu Sergej je otpjevao “Poglede u tami”. Njegov nastup mnoge je ostavio bez daha. - Snimala sam mobitelom ovaj nastup i oduševljena sam Sergejem. Tako je jednostavan. Prijateljice i ja smo ga susrele na crvenom tepihu. Dao nam je autogram, fotografirao se i još se našalio s nama, govori nam Iva koja je došla u Mostar kako bi upoznala ovu glazbenu zvijezdu.

Skora turneja

Sergej, pak, ističe da vjeruje kako će uskoro opet doći u Mostar. - Velika mi je čast što sam bio dio ovog jubilarnog, 15. Večernjakova pečata i nadam se da ćemo biti u prilici ponovno se vidjeti. Ovo je uistinu velika stvar za sve zemlje u okruženju, govori Sergej. Najavio je i skoru turneju po čitavoj BiH. Radit ćemo veliki koncert ne samo u Mostaru već i ostalim gradovima BiH. Ovo sada je bio mali izlet i jedna lijepa prilika za uživati s prijateljima. Mogu reći da sam uživao u lijepom vremenu, kao i lijepom vinu. Znate, mene Mostar podsjeća na moju Podgoricu, tako da sam se osjećao kao kod kuće, kazao je za Večernji list Sergej. I na Večernjakovu pečatu popularni pjevač pokazao je kako je primjer onih najvećih kojima slava nije udarila u glavu. Sretno oženjeni otac dvoje djece još ranije je kazao kako je za njega najveći uspjeh ostati svoj i normalan te svojim životom pokazivati mladima kako pravilno koračati na ovom neizvjesnom putu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije