Monell Planin

Manekenka tvrdi: Najplaćeniji sportaš mi je dao nemoralnu ponudu

25.08.2020.
u 14:25

Monell Planin je manekenka koja se probija na globalnom tržištu, a riječ je o Slovenki koja je rođena u SAD-u, no uslijed financijskog kraha imućne obitelji bila je primorana na neki novi početak i to na europskom tlu. Dala je intervju za Balkan Info, a u kojem je otkrila nešto što je danas jedna na tema na Balkanu...

Atraktivna manekenka otvoreno je pričala o brojnim ponudama, pa i onim nemoralnim koje je dobivala od raznih poslovnih ljudi, bogataša, ali i sportaša.

"Družila sam se jedno vrijeme s najplaćenijim srpskim sportašem. Bili smo prijatelji. Kad sam došla u Beograd, nisam nikog poznavala, a on je mene upoznao s društvom i tako smo zajedno provodili neko vrijeme. No bila sam naivna kad sam mislila da me ne gleda kao tijelo."

"U jednom je trenutku rekao da više ne možemo biti prijatelji i da je lud za mnom! I onda je uslijedila ta nemoralna ponuda".

"Imao je obitelj, htio je da mu budem ljubavnica, ali ja nisam to htjela, a niti da on raskida vezu sa svojom djevojkom. Nisam htjela da netko gradi obitelj na nečijoj muci".

Mediji u susjedstvu sad se pitaju tko je taj sportaš, a ako je najplaćeniji, onda izbor i nije toliko veliki...

"Imala sam puno udvarača, bilo je tu latinoameričkih glumaca, grčkih bogataša, turskih poslovnih ljudi", otkriva manekenka, prenose Sportske novosti.

"Živjela sam u okolici Las Vegasa. No krajem devedesetih dogodio se krah na burzi i počeli su problemi. Tata je kockao i pio, mama se ubrzo razvela, pa smo se vratili u Sloveniju. Živjela sam s bakom i djedom i na kraju imala sjajno djetinjstvo.", zaključuje u intervjuu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije