odustali od razvoda

'McDreamy' spasio brak: Tajna je u komunikaciji i puno seksa

Patrick Dempsey
Gary Mitchell/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
13.11.2016.
u 11:32

Par je brak 'spašavao' čak dvije godine. Supruga glumca Patricka Demspeyja predala je papire za razvod još 2014. godine no ipak su odlučili braku dati još jednu šansu

Tajna je u dobroj komunikaciji i puno seksa, kaže glumac Patrick Dempsey (50), poznat kao seksi doktor Shepherd iz serije 'Uvod u anatomiju'.

Prije dvije godine njegova je supruga vizažistica Jillian Fink (47) podnijela zahtjev za rastavom. Nije jasno zašto, a nagađalo se da su provodili premalo vremena zajedno. Sad su se pomirili, piše 24sata.hr. 

U braku su 17 godina, a imaju troje djece: kćer Tallulu (14) te blizance Darbyja i Sullivana (9).

- Oboje smo se jako trudili i bili koncentrirani da spasimo naš brak. Najvažnije je ne odustati - rekao je Dempsey.

O njihovom pomirenju šuškalo se još prije dva mjeseca, a njihovi prijatelji medijima su otkrili da par želi imati još djece. 

- Razmišljaju o posvojenju ili čak surogat majci. Jako su uzbuđeni, a Patrick je uvijek htio imati veliku obitelj - rekao je prijatelj para.

Patrick se, također, nedavno našao u središtu skandala kada su se u medijima pojavili detalji dokumenata iz njegove brakorazvodne parnice iz 1994. godine sa glumicom Rochelle Parker. Rochelle je tvrdila da ju je Patrick, koji je tada bio ovisnik, mlatio. Parker je umrla 2014. godine od raka grla i pluća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije