POZNATI GLUMAC

Michael B. Jordan sudjelovao u prometnoj nesreći, Ferrarijem se zabio u parkirani automobil

Michael B. Jordan
Hutchins Photo/NEWSCOM
04.12.2023.
u 18:24

Prema detaljima, glumac se Ferrarijem zabio u parkiranu Kiju, a potvrđeno je da nije bio pod nikakvim utjecajem alkohola te da nitko nije uhićen

Američki glumac Michael B. Jordan (36) doživio je prometnu nesreću u Hollywoodu. Naime, svojim se Ferrarijem zabio u parkirani automobil, piše TMZ. Strani mediji prenose kako se nesreća dogodila u subotu oko 23 sata, a događaj je potvrdio i glasnogovornik tamošnje policije.

Prema detaljima, glumac se Ferrarijem zabio u parkiranu Kiju, a potvrđeno je da nije bio pod nikakvim utjecajem alkohola te da nitko nije uhićen. Navodno su se vozači međusobno dogovorili i nije podignuta optužnica.

Na dostupnim fotografijama koje možete vidjeti OVDJE, vidi se kako su oba automobila oštećena, a glumčev Ferrari ostao je bez desnog blatobrana, a jedna od guma, koja ima zlatne felge, navodno je pronađena nekoliko metara iza automobila.

Kod Kije udubljena je lijeva strana, a komadi metala vise nakon udarca. Nije poznato je li vozač bio u vozilu za vrijeme nesreće.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije