SLAVNA GLUMICA

Nakon deset dana otkriven stvarni uzrok smrti legendarne glumice Betty White

Betty White
Pa/Pixsell
11.01.2022.
u 09:37

Glumica Betty White preminula je od posljedica moždanog udara, javlja TMZ. U potvrdi o smrti kojoj je ovaj portal u posjedu navodi se da je glumica moždani udar imala šest dana prije smrti. White je nakon moždanog udara bila prisebna te je preminula mirno u snu, tvrde osobe koje su je poznavale.

Podsjetimo, Betty je preminula u svom domu 31. prosinca u stotoj godini života. Glumica je trebala stoti rođendan proslaviti za dva tjedna. Nakon njezine smrti počele su se širiti glasine da je uzrok smrti dobivanje booster doze cjepiva protiv koronavirusa, a njezin agent je to demantirao.

Dodajmo da je Betty svoju karijeru započela 1939. godine što je čini najdugovječnijom ženskom TV zvijezdom. Bila je poznata po nezaboravnim ulogama u Zlatnim djevojkama i u brojnim sitcomima među kojima i Mary Tyler Moore Showu te je višestruka dobitnica nagrade Emmy.

Dodajmo i da je glumica samo tjedan dana prije svoje smrti razmišljala o proslavi svog stotog rođendana, a sve je pozvala na proslavu. Radilo se o filmu koji bi njezini obožavatelji pogledali u kinu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije