CHARLIE SHEEN PRIZNAO

Navukao sam se na novu ovisnost, a to je…

Charlie Sheen
05.06.2016.
u 19:33

Slavni glumac glumac Charlie Sheen, tvrdi da se promijenio i okrenuo novu životnu stranicu otkako je javno priznao da ima HIV.

Trenutno živi sam i potpuno se posvetio svojoj djeci. Otac je petero djece koje je dobio s tri različite žene, piše Daily Mail. Tvrdi kako se više ne drogira te da već mjesec dana nije okusio alkohol.

“Više se ne namjeravam ženiti. Zašto činiti i ponavljati nešto u čemu ste očito loši”, kazao je Sheen u intervjuu.

Otkrio je i kako su ga razvodi skupo koštali, a u jednom periodu su mu i kockarski dugovi iznosili više od sedam milijuna dolara.

“Uvijek sam vjerovao da poput mačke imam devet života. Problem je jedino što ne znam koliko sam ih već iskoristio”, kazao je glumac.

Tri riječi kojima bi sebe u prošlosti opisao su: zabijanje, slom i ludost. Tri riječi kojima opisuje svoju budućnost su: usmjerenost, trezvenost i nada.

Nakon tolikih godina suicidalnog ponašanja, Sheen je i dalje ovisnik. No, prema njegovim riječima, čini se da je zapao u novu ovisnost-trezvenost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije