NISU BIRALI RIJEČI

Nevolje u raju? Nicole i Keith se vrijeđali na crvenom tepihu

Nicole Kidman
JAMIE GILLIAM/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.01.2017.
u 15:43

Prije no što su pozirali za fotografe na premijeri filma 'Lion', Nicole Kidman i njen suprug Keith Urban žestoko su se posvađali, tvrde svjedoci. 

Nicole je zaista dosta Keithovog stalnog durenja. On mora shvatiti da je njoj karijera važna i biti joj podrška. To je jako frustrira, rekao je prijatelj glumice za australski New Idea. 

Prije no što je sa suprugom Ketihom Urbanom (49) pozirala na crvenom tepihu premijere njenog novog filma 'Lion' 19. prosinca, Nicole Kidman (49) razgovarala je s novinarima. Spomenula je da nema vremena ostati u Australiji, jer je čeka svjetska promocija filma.  

Glumičina izjava jako je naljutila Keitha, koji je mislio da će napokon moći provesti neko vrijeme zajedno u Sydneyju. Par je većinu 2016. godine proveo odvojeno, jer je glazbenik na turneji, a Nicole snima i promovira filmove. 

Zvjezdani par se zatim žestoko posvađao, tvrde svjedoci, vrijeđajući se, prenosi 24sata.hr. 

No glazbenik i glumica pomirili su se do Nove godine, koju su proslavili na pozornici tijekom Keithovog nastupa. Country zvijezdi se prilikom izvedbe obrada Princea, Leonarda Cohena i Davida Bowieja pridružila supruga koja je veselo zapjevala i zaplesala s njim, a u ponoć su se pred tisućama ljudi i poljubili. 

Nicole i Keith u braku su 10 godina te imaju dvije kćeri, Sunday Rose (7) i Faith Margaret (5). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije