ODUŠEVILA

Prepoznajete li ovu slavnu manekenku na fotografiji? Pokazala kako je izgledala sa 16 godina

Irina Shayk
04.02.2024.
u 18:07

Na prvoj fotografiji nalazi se kao 16-godišnjakinja dok je sjedila na jednom motociklu, a na drugoj je imala svega nekoliko godina

Jedna od najpopularnijih svjetski manekenki ruskog porijekla Irina Shayk na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografije iz djetinjstva i tinejdžerskih dana kojima je oduševila pratitelje.

Na prvoj fotografiji nalazi se kao 16-godišnjakinja dok je sjedila na jednom motociklu, a na drugoj je imala svega nekoliko godina. Na trećoj je pokazala i svoju majku Olgu, a pratitelji su joj pisali da jako sliče jedna drugoj.

 

 

-

 

 

Inače, krajem prošle godine objavila je i nekoliko provokativnih fotografija, a mnogi su je osudili zbog ovog poteza. Zavodljiva Irina prikupila je više od 475 tisuća lajkova, a na jednoj od fotografija pozirala je okrenuta leđima, raširila noge i nagnula se prema naprijed, tako da njezina stražnjica bude u prvom planu. Nekim od pratitelja upravo ta fotografija se nije nimalo svidjela.

"Neke od slika su stvarno nepotrebne. Ti si jedna od najljepših žena svijeta, ali to ne znači da ti sve odlično stoji", "Svijet je svakim danom sve luđi", "Bi li ovo trebala biti modna fotografija? Jednostavno je vulgarno", "Samo zato što te fotograf pita da tako poziraš, to ne znači i da moraš", "Premalo si ostavila mašti. Očito postajemo društvo koje pokazuje previše", "Prljavo i vulgarno", "Prelijepa si, ne trebaju ti ovakve fotografije" - samo su neki od komentara ljutitih obožavatelja.

Podsjetimo, 38-godišnja manekenka i jedna od najboljih igrača američkog nogometa 47-godišnji Tom Brady nedavno su prekinuli svoju ljubavnu romansu. Kako piše TMZ nije bilo nikakvih skandala, a posljednjih tjedana veze nisu se ni viđali  jer je ona u New Yorku, a on u Miamiju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije