ODUŠEVLJAVA SVE:

Priča koja pokazuje kolika je ljudina Keanu Reeves

glumac
24.04.2016.
u 18:23

Keanu Reeves je jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca i za njegove sjajne filmove svi znaju, ali ono što ga zaista izdvaja od drugih zvijezda je njegova životna priča koja svakome može da posluži za primjer.

Svi znaju za njegovo djelo, ali o privatnom životu ovog glumca su vjerovatno malo čuli. To je između ostalog i zbog toga što one ne puni naslovne strane tabloida i jako rijetko gostuje u emisijama.

Keanu je sa samo tri godine gledao svog oca kako odlazi. Kao tinejdžer je promijenio tri srednje škole i borio se sa disleksijom. Školovanje je za njega bilo veći izazov nego za većinu djece.

Kada je imao 23 godine, njegov najbolji prijatelj River Phoenix se predozirao i umro, prenosi Avaz.ba

Keanu je 1998. godine  upoznao Jennifer Syme. Odmah su se ludo zaljubili. Ubrzo je zatrudnila. Nažalost, djevojčica je rođena mrtva nakon osam meseci. Bili su očajni i razveli su se.

Osamnaest mjeseci posle toga, Jennifer je poginula u automobilskoj nesreći.

Od tada glumac izbjegava ozbiljne veze i ne želi da ima djecu.

Njegova mlađa sestra je imala leukemiju i na sreću uspjela je da se izliječi, zbog čega je glumac dao 70 posto zarade od "Matrixa" bolnicama koje se bave liječenjem leukemije.

Keanu je jedina Hollywoodska zvijezda koja nema ogromnu vilu. Nema ni tjelohranitelja ili skupu odjeću.

Iako se njegovo bogatstvo procjenjuje na 100 miliona dolara i dalje se vozi metroom svaki dan kao i svaki običan čovjek i obožava to.

- Jednostavan čin obraćanja pažnje može mnogo da vam znači u životu – poručuje Keanu.

- Jednostavan čin obraćanja pažnje može mnogo da vam znači u životu – poručuje Keanu.

 



Autor: (Al. Ti.) - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/232288/odusevljava-sve-prica-koja-pokazuje-kolika-je-ljudina-keanu-reeves#sthash.WPJbPrpO.dpuf
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije