GUBI BITKU

Prijatelj glumice koja se bori s rakom: 'Rekla mi je da ne može više, mislim da neće dočekati iduću godinu'

Foto: Instagram
1/2
28.09.2020.
u 19:53

'Prijatelju, ne mogu više, spremna sam za otići na drugi svijet, ali ništa se ne brini jer zaista sam mirna i spokojna', rekla je glumica svom prijatelju.

Bivša zvijezda hit serije 90-ih 'Beverly Hills 90210', Shannen Doherty (49) proživljava najteže dane. Naime, nedavno je otkrila kako joj se rak nakon tri godine vratio i to u najgorem stadiju, a njezin prijatelj otkriva kako je glumica svjesna situacije te da se ne može više boriti protiv nevidljivog neprijatelja. 

"Bio sam kod nje na kavi za vikend i rekla mi je da se ne može više boriti jer je borba uzaludna. Rak se proširio po cijelom tijelu i ona sada želi uživati u posljednjim mjesecima života. Rekla mi je: 'Prijatelju, ne mogu više, spremna sam za otići na drugi svijet, ali ništa se ne brini jer zaista sam mirna i spokojna'. Jedva sam zadržavao suze, no morao sam ostati jak zbog nje. Ona je veliki borac, ali kada vam doktori kažu da ta zločesta bolest kola cijelim vašem tijelom, svjesni ste da nema mnogo nade", rekao je prijatelj 49-godišnje glumice prošloga tjedna američkim medijima.

"Nažalost, njezino je stanje toliko loše da mislim kako neće dočekati 2021. godinu. Ona umire! Teška srca ovo govorim, ali Shannon ne želi bježati od istine i zna što je uskoro čeka", kazao je još jedan blizak izvor glumice ovog vikenda. 

Podsjetimo, glumica je u veljači ove godine otkrila kako joj se rak vratio nakon zdrave tri godine. U ožujku je objasnila da se osjeća depresivno te da prihvaća svaki novi dio stvarnosti koja joj je bolest donijela.

"Za nekoliko dana će se saznati da imam 4. stadij raka, rak se vratio i zato sam ovdje", rekla je voditeljici u "Good morning America" plačući i dodala: "Ovo je gorka pilula za progutati. Skamenjena sam, jako uplašena". Najteže joj je bilo priopćiti grozne vijesti suprugu Kurtu i majci Rosi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije