Maca Diskrecija:

Prostitucijom se bavim kako bih preživjela...

gfhgj
Instagram
28.01.2017.
u 11:30

Reality zvijezda je javno priznala da se bavi najstarijim zanatom na svijetu i ne boji se da će završiti iza rešetaka. Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija (25) objasnila je kako je u toj odluci podržava i obitelj, prenosi 24sata.hr

- Moja obitelj se slaže s tim i podržava me, čak i moja majka Enesa. To je posao kao i svaki drugi. Moram prodavati svoje tijelo kako bih preživjela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše - rekla je.

foto: Instagram

Maca Diskrecija pojavila se u srpskim 'Parovima te se okušala u pjevačkim vodama. Ipak, priznaje kako su joj reality showovi draži.

- Novac koji sam zaradila boraveći u realityju, a koji sam htjela uložiti u karijeru dala sam obitelji kako bi otplatili dugove. Biti će i toga, ne odustajem od namjere da se bavim pjevanjem. Trenutno mi je želja ući u 'Farmu' - kaže Maca Diskrecija.

foto: Instagram

Onima koji je žele tužiti poručuje neka joj radije plate račune. Zatvora se ne boji jer ima dečka političara koji joj čuva leđa i štiti je od bilo kakve kazne.

- Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem kod njih ili oni kod mene. Uglavnom su to zgodni dečki, a neke djevojke bi to mogle samo sanjati - rekla je Maca i pohvalila se kako joj oni kupuju skupe poklone.

foto: Instagram
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije