PRISJETILA GA SE

Severina je mlada ostala bez oca, a sada je prvi put objavila njegovu fotografiju

severina
PIXSELL
07.02.2022.
u 20:37

Pratitelji su odmah primijetili koliko mu sliči, ali i da mali Aleksandar ima nešto djedovo.

Pjevačica Severina Vučković (49) mlada je ostala bez oca Severa Vučkovića, no odlučila ga se prisjetiti na današnji dan i objaviti fotografiju iz njegovih mladih dana. 

- Moj tata Sever - napisala je pjevačica uz brojeve koje označavaju današnji datum.  Pratitelji su odmah primijetili koliko mu sliči, ali i da mali Aleksandar ima nešto djedovo. 

Foto: Instagram

"Aleksandar liči na njega", "Unuk isti dida", "Tatine oči", "Ista si Tata", "Vidi se na koga su kćer i unuk", pisali su joj u komentarima pratitelji. Među njima bila je i voditeljica Karmela Vukov Colić koja joj je napisala: "Sjećam se onog koncerta… mislila sam - otkud ti snaga… Sad znam.".

Inače, Severinin otac bio je vozač kamiona u Elektrodalmaciji. Rodio se u Splitu, gdje je upoznao njenu majku Anu, rodom iz Drniša.

Ona je bila konobarica u mliječnom restoranu kraj starog Hajdukova igrališta. Njezina majka Ana često je isticala koliko je voljela svog supruga. Baš prošle godine Severina je otkrila povezanost svog imena i očevog.

- Moje ime negdje znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata mi je htio dati ime Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Djed je davao imena djeci po stranama svijeta. Vjerovali ili ne. Imao je četiri sina - Sever, Jug, Istok, Zapad, a kći je bila Danica. Međutim, moja baka to nije željela. Tako je onda moj otac dobio drugo krsno ime -  otkrila je pjevačica u popularnoj srpskoj emisiji AmiG show.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije