u istri

Severina objavila fotku iz kuće ljubavi, a ubrzo je otkriveno i s kim je tamo

Foto: Instagram
1/3
10.07.2020.
u 19:24

Pjevačica je uzela kratki predah i puni baterije u Istri, a sutra je očekuje koncert u rodnom gradu.

Nakon duge stanke Severina će sutra održati koncert u klubu Vanilla u njezinu rodnom gradu. Povratak na pozornicu vratio je Severini osmijeh na lice, a energiju za nastup prikuplja u Istri, u kući svoje prijateljice Ive Radić. 

Bivša manekenka objavila je video na kojem pleše sa Severinom, a pjevačica je uz novu fotografiju na svom Instagramu snimljenu u Ivinoj kući u Istri napisala: Kuća ljubavi. 

Severinin suprug Igor Kojić nije s njom i već dulje vrijeme par nije viđen zajedno u javnosti. Šuška se kako postoje određene nesuglasice među njima i otkako se u travnju vratila iz Beograda u Zagreb, Severina se navodno nije vidjela sa suprugom. 

Jedno vrijeme čak su se prestali pratiti na Instagramu, a ispod jedne Igorove objave Seve je napisala kako su mu sponzori roditelji. Ubrzo je ta objava obrisana, ali Severinu više ne prate na Instagramu Igorovi roditelji Dragan i Olja Kojić. 

Nije poznato što se točno događa između Severine i Igora, a ona je svoju energiju usmjerila na sina koji joj je uvijek na prvom mjestu i nastavlja svoju borbu za skrbništvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije