UŽIVALA JE

Severina pokazala kako se zabavljala na odmoru u Grčkoj, pratitelji: 'Najveća faca na Balkanu'

29.07.2023.
u 18:56

U videu kojem je Severina podijelila vidi se kako je zaplesala u jednom ugostiteljskom objektu, a snimila je i sirtaki. Osim toga pokazala je i što je sve vidjela te kako šeće po grčkom Mikonosu.

Pjevačica Severina (51) već neko vrijeme odmara u Grčkoj odakle se javila već nekoliko puta, a sada je podijelila i video u kojem je pokazala kako se zabavljala. U videu kojem je Severina podijelila vidi se kako je zaplesala u jednom ugostiteljskom objektu, a snimila je i sirtaki. Osim toga pokazala je i što je sve vidjela te kako šeće po grčkom Mikonosu.

U opisu je otkrila kako je sada čeka nastup u Tuheljskim Toplicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Najveća faca na Balkanu", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, pjevačica se već javila s odmora. Tada je objavila i fotografiju u kupaćem kostimu uz koju je napisala: Zlatna mriža njenog tila.  Na fotografiji splitska pjevačica, koju ne ovoj društvenoj mreži prati 1.3 milijuna pratitelja, ima dvodijelni kupaći kostim iznad kojeg je nosila, ovog ljeta popularnu mrežastu tuniku i mnoge pratiteljice je zanimalo gdje mogu nabaviti istu takvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije